Showroom Bucuresti

Soluţii adaptate pentru proiecte de calitate, sursa de inspiraţie!
O lume de senzaţii la îndemâna ta !
 
Prin showroomul din Sector 2. Str Tunari 16 suntem mai aproape de tine si poți sa te convingi de calitatea premium a materialelor oferite.
 
Conceput pentru a satisface cele mai mari exigenţe, Cubo oferă într-o locaţie de excepţie, accesibila, poziționată central,vizibil  o gamă diversificată de produse şi servicii perfect adaptată exigentelor si nevoilor tale!
 
Colaborarea cu cele mai renumite societăţi producătoare din domeniu, garantează calitatea soluţiilor oferite.
 
Produsele expuse din multitudinea pe care o putem oferi  în showroom sunt destinate, pentru ca decizia luată să corespundă, atât din punct de vedere al designului cât şi din punct de vedere tehnic, tuturor exigenţelor calitative necesare proiectului tau!
 
Consultanţii noştrii vă pot pune la dispoziţie toate informațiile necesare cu amabilitate, profesionalism si încredere!
 
Puteţi beneficia de consultanţă tehnică acolo unde aveţi nevoie: în showroom, la dvs. acasă sau pe şantier, consultanţii tehnici se pot deplasa pentru a vă propune cea mai bună soluţie.
 
Ne diferențiem tocmai categoric prin echipa specializată atat pe soluțiile tehnice,montaj,cât si prin consultanta specializată de design si la final prin transparentă comercială!
Ne bucurăm sa avem un grad de satisfacție a CLIETILOR  noștri care ne devin adeseori  prieteni,  peste de 99%! 

Obiectivul nostru este 100% absolut!
Impreuna il vom atinge!
 
 
Horia Madalina
consultant design -

Cand tu ai idei care vin navala peste tine Madalina este langa sa le așezi in ordine,sa le dai sensul potrivit tie iar la final puzzle-ul( proiectul tau) sa fie mai frumos decât ai îndrăznit sa gandesti!

 
 

Galerie foto